Dani Sordo prelazi u Hyundai?

Dani Sordo prelazi u Hyundai?

Hyundai Motorsport je prvo imenovao svog prvog vozača, talentiranog i brzog Belgijca Thierryja Neuvillea. Nešto kasnije objavili su da će Juho Hanninen, bivši IRC i ERC prvak, nastupati u drugom automobilu na odabranim rallyjima, pretpostavljamo makadamskim. Preostaje im potvrditi ime vozača koji će boje novog tima braniti na asfaltnim natjecanjima. Službeno, ne zna se ništa. Neslužbeno, španjolski mediji već znaju sve.

Što kažu Španjolci? Kažu da će Dani Sordo, dosadašnji Citroënov vozač i pobjednik na rallyju u Njemačkoj, voziti za Hyundai iduće godine, s prvim nastupom na siječanjskom rallyju u Monte Carlu.

Teško je reći je li Sordo s konja prešao na magarca, jer još uvijek ne znamo kakav će biti konjev, ovaj, Citroënov program iduće sezone, kao što ne znamo je li Hyundai magare ili pastuh.

Više o svemu trebali bismo doznati idućeg tjedna, a potom, sredinom prosinca i Citroën će razotkriti svoje karte. Zatim nas čeka malo žderače, pijače i pucače, pardon, tihog blagdanskog slavlja u krugu obitelji i eto nam 2014. i nove sezone.
Autosport.hr