Video: Thierry Neuville (napokon) testirao svoju novu WRC igračku

Video: Thierry Neuville (napokon) testirao svoju novu WRC igračku

Sezona svjetskog prvenstva u rallyju možda je završila, ali nas od početka nove dijeli vrlo malo vremena. Kroz nepuna dva mjeseca u Monte Carlu, točnije planinama južne Francuske započet će još jedno izdanje slavnog Rallyja Monte Carlo. Na njemu će se, u svojstvu tvorničke ekipe, ponovo naći momčad Hyundai Motorsport. Ovaj put, nadamo se, s ozbiljnijim programom. Ne ponovio se Accent WRC!

Bivši vozač Citroëna, koji je ove sezone vozio za Qatar M-Sport, a sljedeće će nastupati za Hyundai Motorsport, imao je prilike isprobati svoj novi WRC automobil na cestama koje uvelike podsjećaju na brzince Monte Carla.

Belgijski vozač Thierry Neuville i suvozač Nicolas Gilsoul odradili su prvo testiranje u Hyundaiju i20 WRC. Video u prilogu snimljen je tijekom testiranja.

Kako vam se čini novi WRC igrač? Mislimo pritom na i20 WRC, ne na vozača, koji nije nikakva novost u WRC-u - već se neko vrijeme nagađa da bi upravo Thierry mogao biti najozbiljnija prijetnja Sebastienu Ogieru. Pod uvjetom da su na isto spremni u Hyundaiju.

Video sadržaj

Autosport.hr