Hyundai vjeruje u - uspjeh preko noći?

Hyundai vjeruje u - uspjeh preko noći?

Možda su riječi glasnogovornika Hyundaijeve europske podružnice pogrešno protumačene, ali iz svega što je rečeno prilikom nedavnog preliminarnog predstavljanja Hyundaijevog WRC automobila u Njemačkoj može se naslutiti kako južnokorejska marka želi brze rezultate.

Prema Hyundaiju, pristup WRC projektu može se razlikovati i ne mora nužno trajati godinama, kao što je to slučaj kod većine sličnih pothvata koji uključuju velike automobilske marke.

"Hyundai je drukčiji od ostalih proizvođača - ne bolji ili lošiji, već drukčiji. Brzina kojom razvijamo nove modele i tehnologije je izvrsna. U uhodanoj kompaniji imate projekt i taj projekt zahtijeva pomno razrađene procese, planove, izgradnju kako bi se došlo do cilja. To nije naš način. Naš je način sljedeći: to je posao koji treba napraviti? U redu. Sljedećeg jutra, posao je završen. Taj ćemo pristup primijeniti u razvoju našeg i20 WRC-a", rekao je Hyundaijev glasnogovornik Stefan Heinrich.

Momčad je potpisala ugovor s novim šefom, no njegovo se ime još uvijek ne zna. Šuška se i priča da bi to mogao biti bivši Volkswagenov šef sporta Kris Nissen. O vozačima zasad ni riječi, a kako kaže glasnogovornik, momčad je trenutno u fazi preseljenja u Frankfurt, gdje će biti sjedište.

Ostaje nepoznato i kada će točno nastupiti to "jutro" iz glasnogovornikove izjave, ali svakako veseli dolazak još jednog proizvođača u WRC.

You have no rights to post comments

Autosport.hr