157. broj Auto Moto Magazina
  • Napisao/la  PR
  • Objavljeno u Ostalo

157. broj Auto Moto Magazina

Na kioske je stigao 157. po redu Auto Moto Magazin koji donosi mnogo zanimljivih tema od kojih izdvajamo dojmove s prvih vožnji najsnažnije Opel Corse pete generacije.

Radi se naravno o OPC modelu kojega pokreće 1.6 litreni turbo motor sa 207 KS i čak 280 Nm. Prvi kilometri napravljeni su i s Volkswagenovim e-modelima, e-Golfom i e-up!-om te sa dva predstavnika u SUV/crossover segmentu, Hondom CR-V i Fiatom 500X. Na velikom test našao se Mercedes-Benz B-klase, testirani su Volkswagen Passat, Nissan Juke i Dacia Sandero, a novinari AMM-a usporedili su i tri mikro automobila, Citroen C1, Fiat Pandu i Renault Twingo. Ukoliko vas muče posjeti servisima, svakako vam preporučamo da pročitate naše savjete o tome kako izgraditi dobar odnos sa serviserima kako bi odlazak na servis ne bi predstvljao noćnu moru.

AMM donosi i priču o Peugeot Foodtrucku, pokretnom restoranu iz francuskog dizajnerskog laboratorija, ali i zanimljive činjenice o Smartu i jednom od najljepših automobila svih vremena, Jaguaru E-Typeu. Tu su i standarde rubrike, izvještaji sa Formule 1, WRC-a, Auto snova, AMM+, Destinacije... Uživajte u čitanju!
Autosport.hr