Novi, 155. broj Auto Moto Magazina

Novi, 155. broj Auto Moto Magazina

Na kioske je stigao 155. broj Auto Moto Magazina koji, između ostalog, donosi pregled najznačajnijih noviteta sa Ženevskog salona automobila koji ni ove godine nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Osim toga, AMM donosi i mnogo drugih zanimljivih tema od kojih svakako izdvajamo istraživanje koje je pokazalo da na dvije lokacije u Zagrebu dolazi do prekoračenja graničnih vrijednosti koncentracija dušikova dioksida, koji može uzrokovati teške bolesti dišnog sustava. Možete pročitati i kako su se Hrvati bili pripremili za zimske uvjete, zašto ne staju na znak STOP, ali i koliko nam je ugrožena privatnost u automobilu zahvaljujući raznim kompleksnim infotainment sustavima i naprednim značajkama povezivosti koji dolaze s novim automobilima.

Na velikom testu našao se Citroën C1 Airscape, a testirani su i Smart ForFour, Renault Captur i Audi Q3. Svakako izdvajamo i priču o novim Opelovim turbodizelskim agregatima, ali i novoj generaciji Corse OPC.

U prošlost su se ovaj mjesec novinari AMM vratili s Alfom Romeo, a tu je i najava ovogodišnje sezone Formule 1 uz već tradicionalne rubrike, Auto snova, Destinacije, AMM+ , WRC...

Uživajte u čitanju!


Autosport.hr