Massa zasad ipak bez potvrde

Massa zasad ipak bez potvrde

Iako su se u proteklih nekoliko dana u javnosti pojavile vijesti o navodnom produljenju ugovora Felipea Masse i Valtterija Bottasa s ekipom Williamsa, istina je da nijedan od ove dvojice još uvijek nije stavio potpis na novi ugovor. Po mnogima upravo Bottas drži jednu od ključnih pozicija u sezoni transfera, jer je Fincu, ponovo navodno, ponuđeno mjesto u Scuderiji Ferrari.

Felipe Massa je, neslužbeno, na pragu produljenja postojećeg ugovora na sljedeću sezonu. Danas se na presici u Mađarskoj osvrnuo na napise u medijima, koji su tvrdili da je sporazum s Williamsom za 2016. gotova stvar.

"Ne, nije gotova stvar. Ne znam odakle medijima te informacije, ali mogu potvrditi da nisu točne, premda bih volio da jesu. Ne vidim razlog zbog kojeg ne bih mogao nastaviti suradnju s Williamsom. Odlično surađujem sa svima u ekipi i vjerujem da ćemo nastupati zajedno i iduće godine. Poštovanje je uzajamno i vjerujem da je momčad na pravom putu", rekao je Massa.

Bottas je, pak, rekao da će pričekati s donošenjem bilo kakvih odluka, no nije odbacio tvrdnje da je zanimljiv većem broju potencijalnih poslodavaca.
Autosport.hr