Šebalj: 'Idemo u Novi Vinodolski'

Završnica sezone prvenstva Hrvatske u rallyju ima na rasporedu još dva natjecanja. Iako je u programu prvenstva Hrvatske predviđen i treći rally (Pićan), nažalost on je otkazan, te ćemo hrvatske rallyjaše imati priliku gledati u Novom Vinodolskom i Poreču. Rally Novi Vinodolski na rasporedu je ovog vikenda. U odnosu na prošlu godinu, trasa ostaje slična. Voze se brzinci Lukovo i Krmpote, dok je BI Bribir skraćen te se vozi u petak dva puta kao prolog za publiku. Šebalj i Klinc kreću s rampe sa startnim brojem 1 te se sigurno nadaju prošlogodišnjem uspjehu na ovom natjecanju.Juraj:
Ovaj rally mi se sviđa. Prošlogodišnje natjecanje bilo je jako kišovito, tako da se nadam da će ove godine biti bolje, barem zbog publike. U našem timu nema većih promjena. Mitsubishi je spreman, Toni i ja smo trenirali prošlog vikenda i nadamo se dobrom rezultatu.

Toni:
U odnosu na prošlu godinu imamo jedan novi brzinac. BI Krmpote se voze u obrnutom smjeru. Staze su brze, i ne treba ih podcijeniti, iako smo neke i lani vozili. Još nismo sigurni tko će se sve pojaviti od konkurencije, no ići ćemo maksimalno od starta.
Autosport.hr