7. Rally Show Santa Domenica započeo spektakularnim vatrometom
  • Napisao/la  PR
  • Objavljeno u Rally

7. Rally Show Santa Domenica započeo spektakularnim vatrometom

Uz spektakularni vatromet, 107 posada sedmog po redu Rally Showa Santa Domenica prošlo je kroz ciljnu rampu. Svaka od posada ispraćena je gromoglasnim pljeskom mnogobrojne publike, koja tradicionalno pohodi svetonedeljski rally show.

Startnu zastavu izmedju ostalog digao je i svetonedeljski gradonačelnik Drago Prahin, a njemu se pridružio i Ištvan Varga, profesionalni plesač, višekratni prvak Hrvatske u raznim plesovima, a široj publici poznat po svojim odličnim nastupima u emisiji Ples sa zvijezdama. Prije samog starta, snage su, ne u automobilima, vec na Husqvarna kosilici, između čunjeva odmjerili sedam ponajboljih vozača ovogodišnjeg izdanja Rally Showa Santa Domenica. Pobjedu je odnio austrijski vozač Gerald Rigler. Od vozača koji su stigli na startnu rampu svi su izrazili oduševljenje stazom, organizacijom i atmosferom. To je ono sto ih sve privlači i iz godine u godinu i vraća u Svetu Nedelju i na Savrščak.

Sedmi Rally Show Santa Domenica svake godine diže ljestvicu sve više i više. Tko će se okruniti titulom sedmog pobjednika saznat ćemo sutra nakon sto 107 posada odvezu svojih pet brzinskih ispita. Prvi je na redu u 8:05, dođite i budite dio spektakla koji je davno izašao iz okvira Hrvatske, 7. Rally Show Santa Domenica.
Autosport.hr