Foto: 5. Rally Kumrovec, potpisuje Auto škola Remetinec

Foto: 5. Rally Kumrovec, potpisuje Auto škola Remetinec

Netko se u ožujku veseli prvim nešto toplijim danima, a netko kraj zime iščekuje zbog drugih razloga. Nekome će vjesnik proljeća biti jaglaci i visibabe, dok će drugi umjesto cvjetnih radije udisati (ne pretjerano zdrave, ali nedvojbeno opojne) mirise oktana. Automobilističku sezonu u godini nam 2016. otvorili su rallyjaši. Peto izdanje Rallyja Kumrovec zaključeno je prošlog vikenda pobjedom posade Krisztian Hideg / Istvan Kerek, a osim na stazi živo je, u vrijeme održavanja te nakon rallyja, bilo i na društvenim mrežama, na kojima se povela rasprava oko određenih kontroverznih elemenata ovog natjecanja.

Rasprave tog tipa ćemo, zasad, prepustiti ključnim ljudima u oba "tabora" i radije ćemo se prepustiti listanju albuma kojeg su nam, još vrućeg, poslali Andreja Rastowsky i Siniša Pšeničnik, umjetnici također poznati pod imenom Auto škola Remetinec.

Cijeli album dostupan je na Flickru, a možete ga pogledati i u "samolistajućem" albumu ispod ovog teksta. Andreji i Siniši zahvaljujemo na ustupljenim materijalima.

Autosport.hr