Foto: 40. Ina Delta Rally okom i objektivom Patricije Fiolić foto: Patricija Fiolić

Foto: 40. Ina Delta Rally okom i objektivom Patricije Fiolić

Rally je zaista sjajna automobilistička disciplina. Posade se bore protiv vremena, protiv elemenata, protiv kvarova i nesporazuma, a sve to odvija se pred očima navijača i na cestama koje su sve samo ne uređene staze za utrke. Rally s pravom (još uvijek) nosi titulu kraljice automobilizma, a odnedavno se ta prestižna grana auto sporta vratila i u hrvatsku prijestolnicu.

Četrdeseto izdanje Ina Delta Rallyja u sjećanje prizvalo ne tako davne rallyjaške obračune na Žumberku, Medvednici i na cestama Hrvatskog zagorja. Vjerujemo da je namjera organizatora ove nove/stare Delte vratiti rally korijenima i to u najboljem mogućem smislu. Put im sigurno neće biti lak.

Povratak Delte u Zagreb pozdravili su navijači, ali i zaljubljenici u oktane, entuzijasti, novinari i fotoreporteri. Kada se sve to spoji u jedan veliki gušt, onda rezultat mogu biti samo fotografije poput ovih u prilogu. Potpisuje ih Patricija Fiolić i pružaju nam još jedan uvid u zbivanja na 40. Ina Delta Rallyju. U nadi da će nova Delta postati ona stara (ponovo, u najboljem smislu riječi) također se nadamo kako ovo neće biti zadnji Patricijini radovi na našim stranicama.

Patriciji Fiolić zahvaljujemo na ustupljenim materijalima.
Autosport.hr