Spas u zadnji čas; Delta ipak ide!!!

Ljubitelji automobilizma napokon mogu odahnuti jer će legendarni Delta rally ipak doživjeti svoje 37. po redu izdanje. Čini se da je ne pet minuta do 12 sati, već pet sekundi prije isteka krajnjeg roka pronađeno rješenje po kojemu će "Delta" i ove godine privući vozače, a nadamo se i gledatelje. Iz tajništva hrvatske krovne automobilističke organizacije primili smo slijedeće priopćenje koje u cijelosti prenosimo."Ovim putem Vas obavještavamo da je Hrvatski auto i karting savez u zadanom roku (ponedjeljak 08.03.2010.) do 16,00 sati primio dvije ponude vezane uz promociju, odnosno tehničku realizaciju 37. Croatia Rallyja 2010. Odbor za auto športove HAKS-a, odnosni Upravni i Nadzorni odbor HAKS-a, prihvatili su te dvije ponude te se u ovom trenutku može objaviti da 37. Croatia Rally 2010 ipak neće biti otkazan."

"Točnije, HAKS kao krovna organizacija auto i karting športova u Hrvatskoj, nastojat će uz pomoć mnogih klubova, članova HAKS-a, realizirati ovaj izuzetno značajan Projekt za hrvatski auto i karting šport. O svim daljnjim postupcima koji su nužni za realizaciju ovog rallyja, obavijestit ćemo Vas  nakon konačnog usklađenja prava i obveza unutar ugovornih strana."

Kako neslužbeno saznajemo Deltom se više neće moći ponositi Zagrepčani, već bi se rally preselio na Kvarner, tj. u okolicu Novog Vinodolskog, Rijeke te Učke. Ipak, zasad je riječ tek o neprovjerenim informacijama i čim stigne službena potvrda obavijestit ćemo vas.
Autosport.hr