• Objavljeno u Autoslalom

Formula Driver stiže na Grobnik

Legendarni grobnički autodrom u nedjelju, 23. studenog ugostit će utrku nove automobilističke discipline, prvi puta vožene u Hrvatskoj u svibnju ove godine, Ford Grand auto Formula driver. Riječ je o natjecanju osmišljenom po uzoru na talijanske autoslalome koje u zaleđe Rijeke, prema očekivanjima organizatora AMK Skok Racing iz Brtonigle uz suorganizaciju talijanskog kluba TRC Racing, dovodi više od stotinu i dvadeset automobilista.
Više...
  • Objavljeno u Autoslalom

Obavijest o zatvaranju cesta

Povodom ulaska Hrvatske u Europsku uniju, auto moto klub “Skok racing” organizira međunarodnu automobilističku manifestaciju pod nazivom “6. Motorshow – HR u EU 2013” što će se održati u Kaštelu – Castelvenere, u nedjelju, 30. 06. 2013. godine. 
Više...
  • Objavljeno u Autoslalom

10. Nagrada Grada Zagreba

Ovogodišnje jubilarno izdanje autoslaloma pod nazivom 10. Nagrada Grada Zagreba ponovno se vratilo u Novi Marof, nakon prošlogodišnjega koji je bio održan na stazi Podgorje Bistričko.
Više...
  • Objavljeno u Autoslalom

INA nagrada 2012. pripala Fabijačiću

U odličnoj atmosferi protekao je još jedan autoslalom u organizaciji auto kluba „INA“ iz Zagreba. 69 vozača i vozačica je na Kartodromu ST Rauš u Novom Marofu odmjerilo snage...
Više...
  • Objavljeno u Autoslalom

Nagrada Dani Dubrave 17. lipnja

Auto klub „Dubrava“, uz sportsku izvedbu Auto kluba „Delta“, organizira tradicionalni - šesti po redu - autoslalom „Nagrada dani Dubrave 2012“, koji će se održati u nedjelju 17. lipnja 2012. godine na dijelu „nove“ Branimirove ulice od trgovačkog centra „Billa“ do Sesveta.
Više...
  • Objavljeno u Autoslalom

Dario Ružić pobjednik autoslaloma u Puli

Dario Ružić (ASK Kastavac) pobjednik je posljednje autoslalom utrke sezone, koja se pod nazivom "1. Nagrada Puljanka 2011.", u organizaciji auto klub Pula-Rovinj održala na pulskoj Rivi, podno drevne Arene.
Više...
  • Objavljeno u Autoslalom

Autosport se vraća u Pulu

U subotu na ravnom dijelu ceste Svetog Petra u smjeru Velog vrha,  auto klub Pula-Rovinj organizira posljednju regionalnu autoslalom utrku sezone. Ujedno, riječ je o prvoj autoslalom utrci u Puli koja se boduje za prvenstvo regije Zapad.
Više...