Foto: HAKS-ovo proglašenje najboljih u 2015., AŠ Remetinec

Foto: HAKS-ovo proglašenje najboljih u 2015., AŠ Remetinec

Hrvatski auto i karting savez u zagrebačkome hotelu Westin održao je svečano proglašenje i dodjelu priznanja najboljim automobilistima i kartingašima u protekloj godini.

Tradicionalnoj svečanosti, kojom se zaključuje prethodna natjecateljska sezona, prisustvovali su brojni uzvanici s naglaskom na osvajače priznanja u nizu kategorija i klasa. Svečanosti u Westinu, za koju kažu kako je sjajem bila dostojna domaćeg automobilizma, no teško se može uspoređivati s drugom omiljenom lokacijom u Vodicama, prisustvovali su i nezobilazni kroničari hrvatskog i regionalnog automobilizma, Andrea Rastowsky i Siniša Pšeničnik. Dvojcu, koji se profesionalno "skriva" iza umjetničko-radnog pseudonima "Auto škola Remetinec", nije promakla prilika da svojim objektivima uhvate zbivanja u automobilizmu, unatoč izostanku buke i mirisa benzina.

Toga im, vjerujemo, neće nedostajati jer su, doznajemo iz povjerljivih izvora, već ovih dana marljivo prionuli na trasiranje novih staza, slanje zahtjeva za akreditacijama...

Andreji i Siniši zahvaljujemo na ustupljenim materijalima.
Autosport.hr