Andrejeviću 11. Nagrada Grada Zagreba

Andrejeviću 11. Nagrada Grada Zagreba

Nino Andrejević pobjednik je 11. Nagrade Grada Zagreba – natjecanja u autoslalomu, a kako je bilo na Karting centru ST Rauš u Novom Marofu pročitajte u priopćenju koje potpisuje press služba AK Delta.

11. Nagrada Grada Zagreba, okupana suncem, uz dosta jaki vjetar, na Karting centru ST Rauš u Novom Marofu donijela je jedan prekrasan oktanski ugođaj. Brujalo je sa svih strana, za ljubitelje oktanske borbe ovo je bio pravi događaj. Prijavljeno je bilo 69 vozila, što je stvarno odlična brojka, na start treninga došlo je 66 vozila iz 18 klubova, vozači su bili odlično raspoloženi i spremni pokazati sve što znaju. Prva vožnja donijela nam je slijedeći poredak:
1. Andrejević Nino, AK Opatija, Zastava 750
2. Dominko Hrvoje, AK Dubrava, Zastava Yugo
3. Kopajtić Dejan, AK Rijeka , Zastava Yugo

U prvoj vožnji izletio je sa staze broj 515, Čerljenko Marko, AK Delta Timing, sa svojim „Jugićem“, nakon što mu je ispao kotač. Završilo je utrku 65 vozila. Druga vožnja donijela nam je isti poredak i nije bilo izlijetanja. Treća vožnja donijela je borbu za treće mjesto, Juranić Bojan, AKK Petar Klepec, Renault 5, koji je bio na repu Kopajtić Dejanu, uspio je odličnom vožnjom, izboriti se za treću poziciju. I tako smo dobili konačni poredak:
1. Andrejević Nino, AK Opatija, Zastava 750
2. Dominko Hrvoje, AK Dubrava, Zastava Yugo
3. Juranić Bojan, AKK Petar Klepec, Renault 5

U trećoj vožnji opet je izletilo isto vozilo kao u prvoj vožnji, ali ovaj puta sa startnim brojem 514. Vidmar Marijan, ispao mu je drugi kotač….ni sami nisu mogli vjerovati. Hvala svima na dolasku, publici koja je bodrila svoje vozače i favorite, i naravno novinarima koji nas vjerno prate, Ivici Pribaniću iz AŠ Remetinec i SP TV. Očekujemo 17.11. odličnu reportažu.

REZULTATI:

Autosport.hr