Uskoro nova sezona u Richard Burns Rallyju
  • Napisao/la  PR
  • Objavljeno u HR Ostalo

Uskoro nova sezona u Richard Burns Rallyju

Croatian RSRBR Championship je natjecanje u rally simulaciji Richard Burns Rally. Odvija se preko interneta, pomoću francuskog servera (www.rallyesim.com) koji omogućuje samu organizaciju prvenstva. Također, na serveru možete pratiti sve ostale rallye i prvenstva drugih zemalja, vidjeti rezultate i uspoređivati ih sa vozačima iz čitavog svijeta...

CRO RSRBR Team po treći put za redom vrlo uspješno organizira ovo zanimljivo prvenstvo. U prošloj sezoni aktivno je sudjelovalo preko 40 vozača domaće nacionalnosti, a polovinom sezone odlučili smo otvoriti vrata širom Europe i Svijeta i pozvati sve zainteresirane da jure našim brzincima. Nastojimo povećati brojnost samih vozača a time i konkurenciju. U svakom trenutku, moguće je pristupiti natjecanju, a jedini uvjet za start u prvenstvu je prijava koja važi za cijelu godinu. Prvenstvo započinje u 5. tjednom ove godine, odnosno 2. Rally-om Delnice koji se vozi od 28.01 do 03.02. 2013. U kalendaru se nalazi 12 rallya, koji traju po 7 dana, tako da svi vozači mogu pronaći dovoljno slobodnog vremena za nastup.

Kako se možete priključiti? Prvi korak je nabava same igrice, koja je temelj svega. Iza toga slijedi on-line registracija na samom serveru sa kojeg skidate sve potrebne modove za 2013 godinu. Oni Vam osiguravaju siguran pristup raznim prvenstvima, preko 200 različitih automobila i više od 50 potpuno istih brzinskih ispita, kakvi se voze za pravo.

Link za modove:
http://forum.rallyesim.fr/viewforum.php?f=65&sid=13857480210bb545cbc395961944c0be

Nakon što ste skinuli sve i instalirali, jedino Vam preostaje poslati prijavu na službeni e-mail prvenstva Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., u kojem treba navesti vaše ime i prezime, korisničko ime u igrici, broj, državljanstvo i automobil s kojim planirate nastupite. Možda zvuči komplicirano, ali u praksi je vrlo jednostavno, a i naš mali team će Vam vrlo rado pomoći i odgovoriti na sva Vaša pitanja. Nagrada za najbržeg vozača, nažalost, je osobno zadovoljstvo, a jednog dana ko zna, možda iskrsnu i neke ozbiljne nagrade. Napomenimo kako je sve ovo što se nudi besplatno i jednio što Vam je potrebno je dobra volja i virtualan benzin u krvi!!!
Sve ostale informacije, pitanja i pravilnik možete promaći na službenoj stranici prvenstva: cro-rsrbr.webs.com.

Croatian RSRBR Championship

Facebook stranica: https://www.facebook.com/pages/CRO-RBR-Community/122135627910589
Facebook grupa: https://www.facebook.com/groups/223910144367002/
Autosport.hr