Foto: Buzetski dani 2012., V. Vukadinović i S. Majetić

Foto: Buzetski dani 2012., V. Vukadinović i S. Majetić

O ovogodišnjem izdanju utrke "Buzetski dani" još uvijek se naširoko govori u automobilističkim krugovima, ne samo u Hrvatskoj već i u cijeloj regiji. Po mnogočemu posebna i vrlo cijenjena utrka protekla je u izvrsnom ozračju i neizvjesnim borbama na stazi, a kako doznajemo i za zelenim stolovima. Ishod potonjih još uvijek je neizvjestan, no uvjereni smo da će organizatori poduzeti potrebne korake kako bi ispravili pogreške kojih je, kao i u svakom drugom poslu, neminovno bilo.
Ljepša strana "Buzetskih dana" svakako su same utrke, odlična atmosfera i velik broj vozača. Naši čitatelji i povremeni suradnici Valentina Vukadinović i Stanislav Majetić poslali su nam svoj osvrt na zbivanja u Buzetu i to u obliku izvrsnih fotografija. U prilogu maila kojim smo dobili fotografije napisali su:
"Buzet je i ove godine pokazao i dokazao da živi za automobilizam. Sjajna atmosfera i navijači, velik broj atraktivnih natjecatelja te idealno vrijeme, više nismo mogli ni poželjeti. Šaljemo vam dio onoga što smo snimili na najboljoj utrci na svijetu :)0.
Lijep pozdrav,
Valentina i Stanislav"
Valentini i Stanislavu zahvaljujemo na ustupljenim materijalima, a vas pozivamo da kroz ovaj foto osvrt pokušate osjetiti djelić atmosfere ove posebne utrke.
Autosport.hr