Krainc ponovno nedodirljiv

Krainc ponovno nedodirljiv

Pobjedom na stazi Klek nadomak Ogulina Riječanin Siniša Krainc još jednom je dokazao da je ove sezone neprikosnoven na brdskim stazama te je nadomak obrane naslova prvaka. 4/4 tako bi najkraće mogli opisati ovosezonski Kraincov sportski put jer se na sve četiri ovogodišnje brdske utrke penjao na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja.

Čabarski Autoklub „Zrinski“ uz suorganizatore ogulinski AK „Klek“ i riječki AK „Ina Millennium“ zaslužan je za održavanje „12. Nagrade Grada Čabra - Ogulin 2012.“ nakon koje će svi brdaši na zasluženu ljetnu pauzu koja traje sve do rujna. Kao i obično Krainc je vodio borbu za vrh plasmana sa svojim glavnim konkurentom Robertom Bradarićem koji se i ovog puta morao zadovoljiti drugim mjestom. Bradarić je zakasnio za pobjednikom 6,3 sekunde, a po sad već ustaljenom običaju treće mjesto generalke pripalo je Tomislavu Muhviću za upravljačem Mitsubishija EVO IX.

Doduše, nakon prve vožnje Muhvić je držao drugu poziciju, no na koncu je Bradarić ipak bio uspješniji za nepunih devet desetinki sekunde. Iako su se prijavila 52 vozača u Ogulinu se pojavilo njih 41, a od toga je 36 upisalo rezultat.

REZULTATI:

Autosport.hr