Ispiši ovu stranicu

Nekoliko sati do početka RBR sezone


Do početka Prvenstva Slovenije u Richard Burns Rallyju preostalo je još nekoliko sati, no nestrpljivima se savjetuje da ipak malo pričekaju s nastupom. Vlasnici stranice i autori "Tournament" dodatka za RBR, preko kojeg se sva online prvenstva odvijaju, imali su velikih problema sa svojim poslužiteljima (hrvatski: serverima) i njihova stranica, a s time i čitav sustav natjecanja su dulje vrijeme bili nedostupni. Problem je, čini se, otklonjen u poslijepodnevnim satima, no prema obavijestima organizatora Prvenstva Slovenije još uvijek ima manjih problema u radu.


Primož Makselj - ShArK Racing Team

Prvi rally pod nazivom Pirelli Lavanttal Rallye na rasporedu je od ponoći 07. rujna do 23 sata i 59 minuta dana 10. rujna. Rally je podijeljen na 16 brzinskih ispita u dvije etape, koriste se brzinski ispiti smješteni u Velikoj Britaniji, dakle radi se o makadamskom rallyju s vrlo promijenjivim vremenskim uvjetima. Sukladno tome odabir guma bit će od velike važnosti. Više o konfiguraciji staze možete doznati na linku na tournament. Svakome od sudionika rezultati će postati dostupni kada odvozi pojedinu etapu.

Ponovit ćemo ovom prilikom da se Pirelli Lavanttal Rallye boduje i za Prvenstvo Hrvatske, a sudjeluju svi vozači koji su uredno registrirani imenom i prezimenom na češkim stranicama te s ispunjenom prijavom kod organizatora Prvenstva Slovenije. Prema zasad prikupljenim prijavama za sudjelovanje u Prvenstvu Hrvatske prijavljeni su:

Leo Bolterštain - WRC
Damir Bujan - WRC
Željko Despinić - S1600
Matko Dragojević - S1600
Marko Kadija - S1600
Igor Krstinić - WRC
Tomislav Štajduhar - WRC
Marko Šuto - WRC
Krešimir Vinković - WRC
Robert Vojvodić - S1600
Daniel Vojvodić - S1600
Robert Vuković - WRC
Goran Zanic - ???

Na stranicama autosport.hr pratit ćemo tijek Prvenstva te objaviti tablice bodova i ostale informacije vezane uz Prvenstvo Hrvatske, kao i tijek matičnog Prvenstva Slovenije. Za sve kontakte i dalje vam je na raspolaganju e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kao i rasprave na autosportovom Forumu. Sretno!

Autosport.hr