Ispiši ovu stranicu

RBR trening prije treninga


Sezona (otvorenog) Prvenstva Slovenije u Richard Burns Rallyju počinje uskoro, a u međuvremenu su na rasporedu brojni pripremni rallyji. Jedan takav organizatori Prvenstva pripremili su za predstojeći vikend; više pojedinosti bit će, prema riječima organizatora, poznato sutra.

Za prijave još uvijek nije kasno, do početka sezone preostalo je još 6 dana, pa u slučaju da još uvijek niste predali prijavu, a željeli biste sudjelovati u Prvenstvu kliknite OVDJE i upoznajte se s pravilima... Stranica je na slovenskom, ako imate pitanja možete ih postaviti na našem Forumu ili nas kontaktirajte izravno preko Kontakt obrasca.

Prijavljenim i neprijavljenim natjecateljima smo, pak, pripremili jedan kraći trening rally s četiri brzinska ispita na asfaltu i makadamu. Svaki "lauf" sastoji se od dva brzinca, no kako su ispiti kombinirani bit će potrebno malo kalkuliranja i taktiziranja, jer će se iste gume i setup vozila morati koristiti na mokrom asfaltu i suhom makadamu i obratno.

Rally nosi naziv "rbr trening - mokro/suho", dopušten je nastup svim automobilima. Stupanj oštećenja je "Reduced", restart na brzincima nije dozvoljen, ali je omogućen nastavak rallyja pod uvjetom da ne napuštate igru (Resume). Lozinka, password, zaporka za sudjelovanje je "aselia" (bez navodnika, treba li napominjati?). Više o trening rallyju.

Autosport.hr