U rujnu Richard Burns Rally prvenstvo


U sezoni 2006./07. Slovensko prvenstvo u Richard Burns Rallyju dostupno je i vozačima izvan Slovenije, točnije iz zemalja bivše nam zajedničke države Jugoslavije. Prvenstvo se održava po utvrđenim pravilima i prema sustavu bodovanja koji je uveden tijekom prošle, ujedno i prve, sezone. Na raspolaganju su kategorije WRC i Super1600, a posebno je najavljena i mogućnost sudjelovanja u Yugo kupu.


Subaru Impreza WRC 05 ekipe autosport.hr

Ukoliko ste vični računalnim vozačkim simulacijama (ili niste, ali ne bježite od izazova) pridružite se rastućem broju sudionika ovogodišnjeg Prvenstva. Sve što trebate je igra Richard Burns Rally za PC i slobodno vrijeme potrebno za trening te razumijevanje ukućana (posebice djevojaka). Upozorenje o ovisnosti treba shvatiti ozbiljno, jer izazov obaranja vlastitih rekorda u ovoj igri postaje manje važan kada započne borba protiv živih protivnika i njihovih rezultata.

Više o Prvenstvu, pravilima, uvjetima i ostalim pojedinostima možete pronaći na službenoj web stranici http://rally.e-idrija.si (na slovenskom jeziku). Na spomenutoj se stranici nalaze i brojni korisni savjeti te forum s obiljem informacija. Ako vam zatreba pomoć prilikom registracije ili praćenja sadržaja na SLO-RBR stranici obratite nam se putem kontakt obrasca ili na našem forumu u rubrici Virtual Racing.


Autosport.hr