Osnovan "RI autosport" Rijeka


Brojna obitelj oktanskog sporta u nas obogaćena je novim sportskim automobilističkim klubom. U Rijeci je osnovan autoklub "RI autosport" Rijeka u čijem je članstvu 50 iskusnih i trofejnih vozačica i vozača, te vrsnih sudaca autosporta koji su do sada, većina više od 20 pa i 30 godina, djelovali kao članovi autokluba "Rijeka". U želji novih izazova i ostvarenja sportskih rezultata, vrhunske organizacije automobilističkih priredbi, te  korektnog tretmana i dalje jednog od vodećih automobilističkih klubova u Hrvatskoj,  85%  aktivnih licenciranih vozačica i vozača, te sportskih sudaca odlučilo se za samostalno djelovanje kroz novi klub imenom "RI autosport".Za prvog predsjednika autokluba "RI autosport" Rijeka izabran je Miroslav Krpan, zamjenik predsjednika je Hrvoje Mišta, tajnik kluba Aleksandra Ivić, a uz njih još su dva člana Izvršnog odbora: Darko Krpan i Marin Petrić. Na osnivačkoj skupštini izabran je i Nadzorni odbor u sastavu predsjednik Arsen Ulčar i članovi Marijan Lučić i Anton Škrobonja. Stegovnu komisiju kluba čine predsjednik Goran Crnković i članovi Dubravka Ilinić i Vlado Božičević.

Članovi novog kluba zacrtali su za 2009. godinu plan nastupa na natjecanjima državnog, regionalnog i županijskog prvenstva u gotovo svim disciplinama u kojima su i do sada uspješno nastupali, a u svom dugogodišnjem bavljenju automobilističkim sportom zabilježili su više od stotinu pojedinačnih, ekipnih ili timskih naslova prvaka Hrvatske, Regije Zapad HAKS-a ili Primorsko-goranske županije, te posebnih najviših priznanja HAKS-a. Sportski suci će tijekom godine sudjelovati u realizaciji brojnih automobilističkih manifestacija u Hrvatskoj, od kojih je prva tehničko izvođenje prvog ovogodišnjeg autoslaloma za Prvenstvo Republike Hrvatske 28. ožujka u Novigradu čiji je organizator AMK Skok racing iz Brtonigle.Autoklub "RI autosport" Rijeka kao najmlađa članica nacionalne sportske automobilističke asocijacije Hrvatskog auto i karting saveza na netom održanoj redovnoj izbornoj skupštini dobio je značajno priznanje izborom svojih članova u Upravni odbor HAKS-a, i to Arsena Ulčara u funkciji novog predsjednika Odbora za auto športove i Miroslava Krpana i u novom četverogodišnjem mandatu za stručnog suradnika za auto športove. Obojica su kao iskusni dugogodišnji sportski djelatnici i u dosadašnjem periodu uz brojne sportske obveze bili na odgovornim funkcijama sportskih direktora i člana UO HAKS-a.

Sve dodatne informacije moguće je dobiti na niže nevedene kontakte, a službena web stranica sa svim informacijama o klubu, članovima i aktivnostima, biti će uskoro dostupna u sklopu www.fotoalex.net

Autoklub "RI autosport" Rijeka

Kurirski put 24, 51000 Rijeka
MBS 2485354/OIB 54033563453
Transakcijski račun 2484008-1105026892
Tel: 00385(91)1521303 e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Autosport.hr