Predstavljen Auto moto trend Bridgestone tim

Ovogodišnja sezona 402 Streetracea započela je 21. svibnja, i to sa vrlo zapaženim nastupom automobila i vozača Auto moto trend Bridgestone tima.Stoga su se streetraceri odlučili predstaviti riječkoj i zagrebačkoj publici na dvije vrlo zapažene i posjećene promocije. Prva je održana u petak 03. lipnja, prigodom otvorenja Bridgestonovog First Stop centra u Rijeci, na Viskovu, gdje su za nazočne upriličene i demo streetrace vožnje. U subotu, 04. lipnja, automobile su zainteresirani mogli razgledati ispred McDonaldsa Rotor u Zagrebu tijekom cijelog popodneva, uz obilje zabave i nagradnih igara.

Auto moto trend već drugu godinu za redom ima svoj streetrace tim, koji i ove godine pod kapom revije koja od prvog dana prati domaću streetrace scenu i živi s njom, okuplja vrhunske vozače sa atraktivnim i prije svega brzim automobilima. Glavni sponzor tima je tvrtka Bridgestone, koja time pokazuje na koju publiku cilja.Za Auto moto trend Bridgestone tim nastupaju Narcis Mujkić sa Subaru Imprezom, pobjednik prošlogodišnjeg finalnog Street Racea na Grobniku. Automobil je temeljito dotjeran u NLO Racingu, a s njime ima samo jedan cilj – pobjedu. Snaga je brojnim preradama podignuta na više od 450 KS. Već na prvoj utrci ove sezone pokazao je kako ima najbrži automobil.

Andria Kumičić iz Rijeke vozi Audi S3 temeljito dorađen od strane tunerske tvrtke O.CT tuning. Snažan automobil sada razvija oko 280 KS.Siniša Krainc iz Rijeke nastupa sa trkaćim Ford Focusom, koji je i prošle godine (vozio ga je Mato Pavličević) bio čest gost na Street Race utrkama. Automobil za ovu sezonu ima prepoznatljivu plavu boju, a Krainc junior, jedna od najvećih nada našeg automobilizma, na utrkama će se izmjenjivati sa rezervnim automobilom tima.

Matko Dragojević iz Zagreba vozi Mazdu 323 Turbo, snažan i kompaktan automobil sa 4x4 pogonom (velika prednost pri startu), a koji razvija oko 200 KS.

Osim Bridgestona, tim nastupa pod pokroviteljstvima tvrtki O.CT tuning, Supersprint, NLO Racing i McDonalds Rotor.
Autosport.hr