Alpe Adria Clio Cup na Nürburgringu

Ovog vikenda vozači Alpe Adria Clio Cupa nastupit će zajedno sa vozačima belgijskog Clio Cupa u sklopu manifestacije World Series by Renault na legendarnom Nürburgringu.

Lipošćak ponovo na Hungaroringu

Predstojećeg vikenda na Hungaroringu će se održati još dvije utrke međunarodnog Alpe Adria Clio Cupa, a ovom prilikom od hrvatskih vozača, u konkurenciji 24 vozača iz 6 zemalja, nastupiti će samo Dan Lipošćak.

HAKS i službeno "zavrnuo slavinu"

Hrvatski auto i karting savez potvrdio je da tijekom 2009. i 2010. godine neće financijski pomagati organizaciju međunarodnih sportskih priredbi.

Vatanen predstavio uži kabinet

Sukladno pravilima koja od svakog kandidata za mjesto predsjednika FIA-e očekuju da u sklopu kandidature predstavi i članove svog "kabineta" Ari Vatanen predstavio je svoje ljude.

Todt predstavio svoj predsjednički program

Jean Todt, bivši šef Ferrarijeve superuspješne F1 ekipe i sadašnji kandidat za nasljednika Maxa Mosleyja predstavio je okosnice svog programa kojim namjerava osvojiti glasove na izborima za novog FIA-inog predsjednika.

Fotke s 14. nagrade Istarske Rivijere

Proteklog vikenda u Istri je u organizaciji AMK Skok Racinga održana još jedna u nizu sada već dobro poznatih "Istarskih Rivijera" utrka dostupnih i "običnom puku". Kako je bilo u Kanfanaru na 14. izdanju ovog natjecanja pogledajte u našoj foto galeriji.

Istarska rivijera: pobjeda Marinu Milokanoviću

Marino Milokanović, član AMK Skok Racing pobjednik je utrke "Hyundai Autokuća Košara – 14. Nagrada Istarske rivijere" koja se drugu godinu zaredom održala u Kanfanaru, u sklopu tradicionalne fešte Jakovlje.

FIA "oprala" Vatanenovu retoriku

Da je Ari Vatanen vjerojatno malo pretjerao u svojim komentarima navodnog financiranja kampanje Jeana Todta od strane FIA-e bilo je lako naslutiti, a reakciju Federacije nismo dugo čekali.