Ispiši ovu stranicu

Pavić: "Alduka treba izbaciti iz kupa"


Martino Bradarić
U prvoj vožnji sam očekivano pobijedio na domaćem terenu i pred svojom publikom. Zbog zamjene mjesta, u drugu vožnju krenuo sam kao četvrti i nadao sam se da se mogu probiti jedno mjesto naprijed. Nisam mogao više od toga, jer mi je auto dosta klizao. Zadovoljan sam i ovom zadnjom utrkom, ali i još više ukupnim plasmanom na drugo mjesto.

Ivan Pokos
Krenuo sam u prvu utrku kao drugi, odmah iza Bradarića. Na početku sam bio brži, čak sam ga u jednom trenutku i prošao, ali budući da je ovo njegova staza i znam koliko mu pobjeda ovdje znači, nisam više forsirao. U drugoj vožnji sam na startu bio treći, a Sitarića smo prešli odmah u drugom krugu, jer je bio vidno sporiji. Poslije sam Vilku "ušao" jedanput, dvaput unutra, vidio je da sam brži i korektno me propustio.Vilko Kustec
U prvoj utrci u koju sam krenuo s treće pozicije bilo je par neuspješnih startova, tako da iako sam se probio na drugu poziciju, morali smo ponoviti start. Ispred mene su bili Bradarić i Pokos koji su se borili za prvo mjesto, nisam ih mogao pratiti, ali me nije niti mogao sustići Sitarić kojemu to niti nije bilo potrebno, tako da sam se mirno vozio. U drugoj utrci sam nakon druge startne pozicije već nakon prvog kruga izbio na prvo mjesto. Do pola utrke sam vodio, a onda me prešao Pokos te smo tako i završili.

Marko Sitarić
Sjajan dan za mene i moju ekipu. Osvojili smo ono što smo i planirali na samom početku sezone. Ja sam prvi osvajač VW Polo Castrol Pirelli kupa i izuzetno mi je drago zbog mene, moje ekipe i Auto kuće Zubak koja mi je omogućila da ostvarim ovaj rezultat. Danas su me maksimalno podržali i bodrili, a nadam se da ćemo i iduće sezone ponoviti ovaj rezultat.Marko Pavić
Na prvom treningu napravio sam najbolje vrijeme, ali onda smo počeli "kemijati" i u stvari izgubili ono što smo trebali ostvariti. Startao sam četvrti i sve bi bilo dobro da nisam stavio krive gume i izgubio brzinu. Više od toga nije išlo, tako da sam u prvoj trci završio peti. Na drugoj trci, odmah u drugom zavoju, vozač pod imenom Ante Alduk "raspalio" me pod punim gasom bez kočenja i gotovo mi prepolovio auto. Opet su me svi prošli i opet po dobrom starom običaju sa zadnje pozicije krenuo sam u lov. Ponovno sam na stazi na kojoj se gotovo ne može prestizati dokazao suprotno. Došao sam do Alduka i ponovno je uslijedio okršaj. On očito liječi svoje komplekse nižeg kvocijenta inteligencije, ili čega već. Na kraju je od organizatora dobio stop & go kaznu, međutim većina se vozača slaže da treba potpisati da on više ne nastupa u kupu, jer nije uračunljiv.

Autosport.hr