Mini Croatia Trophy 2007., najava

 
U petak 12.10. počinje off road natjecanje Mini Croatia Trophy 2007. u organizaciji AK Croatia Trophy i traje do nedjelje 14.10.2007. Ovo je druga godina kako se održava Mini CT, a ove godine se i boduje za Off road Kup 2007. Za razliku od Croatia Trophy natjecanja, Mini CT traje 3 dana ali obuhvaća sve segmente prave CT – drugim riječima, prilagođena trka hrvatskim natjecateljima koji si ne mogu priuštiti 8-9 dana troškova koji prate CT (startnina, gorivo, prateći tim, rezervne dijelove, godišnji itd.).Okupljanje i prijave će se održavati u Starom Selu koje se nalazi cca 10-ak kilometara od Topuskog, (ovogodišnja "baza" – kamp CT), a prijave će se zaprimati do 22,00 sata.

U 23,00 sata slijedi start Noćnog road booka za hard i soft discipline, a road book neće biti duži od 5-6 kilometara.
U subotu ujutro starta se na road book za koji organizator daje rok od 12 sati za prolazak, a uz book, posade će voziti još jedan posebni ispit.

Nedjelja je predviđena za Mini Trophy Day gdje će organizator podijeliti posade po timovima od po nekoliko vozila te će takvi timovi morati zajednički odraditi ispite koje organizator postavi pred njih, a vrijeme im se piše po grupama – kako je koja grupa odradila Mini Trophy Day. Startnine za soft iznose 300,00kn (40 eur) po posadi, odnosno 600,00kn (80 eur) za hard, a u to je uključena hrana, dok će piće posade morati dodatno plaćati. Što se smještaja tiče, osiguran je čvrsti objekt, a tko želi kampirati, neka ponesete vreće za spavanje, deke i sl., mjesta ima dovoljno za postavljanje šatora.

You have no rights to post comments