Mala Croatia Trophy, najava


Auto Klub Croatia Trophy (AK CT) priprema natjecanje na kojem će se voziti pravi, istinski off road. Kako je AK CT najavio da se vozi jedan dio dionice sa prošlih Croatia Trophyja, tako među off roaderima već kruži i naziv "Mala CT". Kako god organizator nazvao svoje natjecanje, teško da će biti prihvaćen drugi naziv od "Mala Croatia Trophy" :).Evo nekoliko zanimljivih informacija za sve koji su zainteresirani doći. Okupljanje će biti u Starom Selu na putu od Topuskog prema Maljevcu. Najbitnija stavka je da dođete do Topuskog te da u samom Topuskom počnete pratiti putokaz za Maljevac. Na putu prema Maljevcu nalazi se Staro selo i na glavnoj cesti se nalazi i Dom (baza).

U petak (13.10.) bi se obavile prijave, malo bi se družili, a u subotu ujutro (14.10.) startalo bi se na road book.

Road book će biti za HARD i za SOFT posade, a vozi se u subotu i nastavlja u nedjelju (15.10.) za hardaše, a kada će biti i proglašenje pobjednika uz podjelu nagrada. Od pravila, najvažnija stavka je da se mjeri vrijeme.

Za Hard ćete izdvojiti startninu u iznosu od 600,00kn, a za Soft iznos od 200,00 kn, s time da je u tu cijenu uračunata i hrana (u kampu + lunch paket). Kad smo već kod hrane, sve posade trebaju ponijeti posudu i pribor za hranu te vreće za spavanje (osiguran je čvrsti/zidani objekt, a ima mjesta i za šatore koje također trebate ponijeti ukoliko želite kampirati).Od nagrada, najbolji hardaš će osvojiti 50% popusta za Croatia Trophy 2007., a najbolja soft posada će za nagradu biti tjedan dana gost na istom CT-u. Organizator je osigurao i druge robne nagrade. Posada će moći doći svojim vozilom, dobiti će press road book, mogu sudjelovati kao dio tima na nekoj od kontrolnih točaka i sl.

Organizator apelira na sve zainteresirane posade da se pojave u petak (13.10.) kako bi se neometano moglo startati u subotu ujutro. Osim navedenog, zbog road booka se zamoljavaju sve posade da kratko najave svoj dolazak radi boljeg i detaljnijeg planiranja (hrana, štampanje road booka - SOFT i HARD i sl.). Kontakt osobe su: Anđelko Cvek: +385 (0)98 740 744  i Zijad Redžić: +385 (0)98 256 748.

Sad imate priliku osobno isprobati dionicu CT-a uz zaista dobre uvjete i nadam se da to nećete samo tako propustiti!

Autosport.hr