Moto i off-road spektakl u Zelini

Motociklisti i off roaderi planiraju sljedeći vikend provesti u Svetom Ivanu Zelini. Već rezerviran termin - zadnji vikend u svibnju (ove godine pada 26.-28. svibnja) u organizaciji Moto i off road kluba Sv. Ivan Zelina, u svojim kalendarima imaju zapisano svi motoristi i off roaderi, odnosno svi oni koji vole "čudovišta" na 2 ili na 4 kotača.
Od kada je klub prvi puta zavrtio vola na ražnju, od tada je to sinonim za zelinčane i ovu feštu i nije se desilo da volova (obično ne manje od 2) nema ili da se desi da ostane koji komadić.Ovaj party počinje već u petak uz Zabranjeno pušenje, a Psihomodo pop će malo zasvirati u subotu. U nedjelju "sviraju" off roaderi pa ćete uz zvukove mašina od 1300 ccm, preko 2000 ccm pa sve do 5700 ccm možda moći slušati i pucanje poluosovina, škripanje wincheva i sl., a uz sve to možete i zaplesati s točenom Žujom u ruci.
Off roaderi će u nedjelju - 28.05., na stazi Prodanec (odmah uz bazene u Zelini) voziti brzince i extreme.

E, sada... brzinac je obvezan za sva terenska vozila 2 kruga, naravno, i za quadove (ATV). Na extreme se mogu prijaviti samo vozila sa vitlom i roll barom, dakle posebno opremljena vozila.U brzincu, za koji ćete izdvojiti startninu u iznosu od 100,00 kn, vozila će biti podijeljena po kategorijama do i preko 2000 ccm, a nagrade u obje kategorije su pehari plus povrat startnine za prva 3 mjesta.

U extremeu, za koji ćete morati izdvojiti 400,00 kn, osim pehara, posade dobivaju i novčane nagrade i to:
1. mj. 4000,00 kn
2. mj. 2000,00 kn
3. mj. 1000,00 kn.

Sve dodatne informacije možete potražiti na stranici: http://www.moto-offroad.hr ili se raspitati na njihovom (novom) forumu http://www.moto-offroad.hr/forum/index.php.
Što drugo reći nego - vidimo se u Zelini.

Autosport.hr