Honde na Korzu

U HVY kupu do sada su odvožene četiri utrke, dvije kružne i dvije brdske. Posljednja je bila u Čabru, gdje su dva automobila teže oštećena, a vozači su se uspješno oporavili.

U ljetnoj pauzi nezgodu je doživio i Alen Perušić u normalnom cestovnom prometu, no kako saznajemo i on i njegov automobil spremni su za Grobnik. Samim time jasno je da Dino Mađarić neće nastupiti niti na ovoj utrci. U kup se od ove utrke vraća i Robert Markt, kojeg čeka vrlo uzbudljiv vikend. Naime, on će u petak i subotu s istim automobilom nastupiti na rallyju Velenje, a u nedjelju na Grobniku, a slično uzbudljiv vikend imati će i Marin Galić.Program nastupa vozača ovog kupa obuhvaća i odradu druge utrke iz Solina, koja će se održati u subotu te dvije normalne utrke u nedjelju. Iako bi po pravilniku prva četvorica trebala zamijeniti pozicije jer je Solinska utrka bila gradska, pozicije će zamijeniti prva osmorica jer se utrka održava na Grobniku. S prve pozicije će u subotu startati Ivan Kodrić, no kako smo saznali to će biti i jedina utrka koju će tog vikenda voziti. Subotnju utrku voziti će sa automobilom od Marina Galića, a nedjeljnu neće, jer, nažalost, njegov automobil još uvijek nije spreman.

Startne pozicije za 1. nedjeljnu utrku dobiti će se iz rezultata subotnjih treninga, a na startu druge nedjeljne utrke će s prve pozicije startati onaj tko u prvoj utrci osvoji osmo mjesto.

Za utrku su prijavljeni sljedeći vozači:

1. MARIN GALIĆ            
2. VIKTOR BOLŠEC        
3. EDI MILOKANOVIĆ        
4. VALTER NEŽIĆ                                
5. MARKO SITARIĆ            
6. IVAN POKOS                
7. ROBERT BRADARIĆ                
8. VANJA VEŠLIGAJ            
9. ROBERT MARKT                
10. ALEN PERUŠIĆ                
11. ROBERT NIKPALJ                
12. SAŠA RADOLA                
13. IVAN KODRIĆ    


Program natjecanja za HVYK:

PETAK, 02.09.

TEHNIČKI PREGLED, VERIFIKACIJA
18.00 - 20.00 HVYC RIJEKA, Šetalište Korzo

SUBOTA, 03.09.  

09.50 - 10.10 trening HVYC
13.40 - 14.00 trening HVYC
15.50    UTRKA    HVYC 12 krugova

NEDJELJA, 04.09.

07.45 - 07.55 warm - up    HVYC
13.10 OTVARANJE NATJECANJA
13.20 UTRKA    HVYC 15 krugova
17.30 UTRKA    HVYC 15 krugova

Uzbuđenja, ali i taktiziranja zacijelo neće nedostajati! 
Autosport.hr