Bolšec: "Neizvjesna borba s Bradarićem"


Robert Bradarić
Hvala Bogu, domaća staza i sve je bilo kako smo i planirali. Prva utrka, prva startna pozicija te relativno laka pobjeda. Druga utrka, četvrta startna pozicija i dobar start. Odmah sam se probio na treće mjesto, a uskoro i do vodećeg Perušića. Bio sam brži, no nisam htio riskirati, jer nisam osigurao drugo mjesto u ukupnom poretku, ali sam vrebao priliku. Iz kruga u krug sve sam bio brži i u jednom trenutku prošao sam ga i relativno sigurno stigao do još jedne pobjede.Viktor Bolšec
Iako mi nije bilo glavnog konkurenta u Dugopolju, mislim da su utrke bile zanimljive. U prvoj sam vozio s dosta rezerve, tako da sam završio drugi. U drugu sam krenuo bez opterećenja, u napetu borbu Bradarića, Perušića i mene. Alen je počeo usporavati, tako da smo ga "Brada" i ja prošli. Zatim sam ja počeo napadati "Bradu" jer sam vidio da sam dosta brži, ali budući da sam znao da su mu bodovi jako važni, nisam htio forsirati da ga slučajno ne izbacim iz utrke.

Alen Perušić
Cijela sezona mi je "zbrda-zdola". Imam velikih problema s autom još od grobničke utrke izdržljivosti, a ne znam u čemu je problem. Vjerojatno je trebalo otvoriti motor, ali nije bilo sredstava za to. Zadovoljan sam, ulična utrka i puno ljudi, što stvara dodatni motiv. Ovaj rezultat s ovakvim autom je najviše što se moglo. Vozio sam svih 40 krugova maksimalno, bez taktiziranja, na nož i to je rezultat kao da sam prvi. Iako sam bio osjetno sporiji, teško je pretjecati na ovoj stazi. Bradarić me majstorski prešao i moram mu čestitati; svaka mu čast, ali i Vikiju Bolšecu. Za drugu sezonu moram srediti auto, jer mislim da mogu biti među prvom trojicom.

Ivan Kodrić
U prvoj trci mučio sam se na početku zadržati tempo s dečkima ispred. Robert je otišao naprijed, a Viki i Vanja su ostali ispred mene. Vešligaj nije uspio izdržati pritisak od Bolšeca, u jednom trenu je očešao "rinzol", što je Viki iskoristio. Vanja je počeo padati, tako da sam i ja prošao naprijed. U drugoj trci u prvom zavoju udario sam "rinzol", nakon toga me udario Valter Nežić i tu je bio kraj.

You have no rights to post comments

Autosport.hr