Kodrić: "Kontrolirao sam situaciju"


Ivan Kodrić
Odlično, druga pobjeda ove sezone. Startao sam četvrti, budući da su se osmorica najboljih okretala na ovoj utrci. U prvom zavoju sam prošao dvojicu, a do kraja kruga sam uspio proći i Edija Milokanovića i otišao sam naprijed. Edi ih je malo zadržao, a ja sam do tada napravio razmak od nekih 100-tinjak metara i kontrolirao sve do kraja.Robert Bradarić
Super utrka, lijepo smo se vozili, bilo je prelaženja, izlijetanja, jednom riječju svega. Dugo nisam ovako "guštao" . Startao sam sedmi i vrlo brzo došao do trećeg mjesta. Tu smo nas dvojica-trojica koji se stalno borimo, tako da nije više bilo puno prelaženja. Ipak uspio sam se probiti na drugu poziciju ispred Bolšeca koji mi je uskoro uzvratio, ali i ja njemu. Dok smo se mi borili Ivan je otišao predaleko, tako da ga više nisam mogao sustići.

Vanja Vešligaj
Zadovoljan sam utrkom, startao sam peti uz odličan start. Probio sam se na treću poziciju, bilo je malo kontakta prva dva kruga, što je i normalno, ali zbog jednog kontakta s "Bradom"  imao sam jako kočenje da ne izađem na travu i u tom momentu sam poderao gume. Poslije više nisam mogao voziti 100% , nego je bilo održavanje pozicije. Da nije bilo tog trenutka vjerojatno bi bilo bolje, no nema veze.

Marin Petrić
Utrka je bila fenomenalna. Zadnji put sam nastupio u Hondama na Grobniku na utrci izdržljivosti. Izgleda da se sve dobro posložilo i uz dorade na autu, zadovoljan sam krajnjim rezultatom.

Viktor Bolšec
Do sredine utrke bilo je sve super, prošao sam dosta vozača i došao do drugog mjesta. Tada mi je u autu počelo nešto lupati sve jače i jače, izgleda da mi je pukao šaraf na prednjem lijevom kotaču i na kraju sam morao odustati.

Marin Čolak
Već sam prije spomenuo ozljedu mog oca koji mi je glavni čovjek u timu i brine se za sve. Zbog teškog potresa mozga nije mogao biti na Grobniku i zato su nam se i desile pogreške poput otvaranja prtljažnika u utrci, jer kopče nisu bile zakopčane. Kada sam to riješio, onda sam ostao bez benzina. Mjerač benzina mi ne radi, a dečki nisu znali koliko treba "natankati" i nažalost su natočili premalo goriva.

You have no rights to post comments

Autosport.hr