Bolšec: "Odmah sam napao i isplatilo se"


Viktor Bolšec
Startao sam treći i pokušao sam odmah napasti Bradarića i Vešligaja, jer sam znao da su jako brzi. Uspio sam se probiti naprijed i napraviti par sekundi prednosti. Vidio sam da Bradarića napadaju i malo se "zaštopalo", što je meni omogućilo na kraju solidnu prednost.

Robert Bradarić
Jutrošnji trening je bio odličan, drugo startno vrijeme s minimalnim zaostatkom. Imao sam problema na početku utrke, ne znam jesam li krivo pumpao gume, ali jednostavno nije bilo osjećaja na volanu. Iako sam se uspio čak probiti na prvo mjesto, trajalo je svega jedan krug, a zatim sam pao u poretku još jednu poziciju. Uspio sam se vratiti, no za dostizanje Bolšeca je bilo kasno.

Marin Čolak
Nisam baš naročite volje zbog nesreće mog oca. Sinoćnja bura digla nam je šator koji je ozlijedio tatu i završio je u bolnici na šivanju glave i s teškim potresom mozga. Utrke za mene kao da i nije bilo, više sam mislio na tatu nego na stazu.

Vanja Vešligaj
Ujutro sam napravio najbolje vrijeme i poveo utrku tri kruga. Dečki su iza bili brži, tako da nije imalo smisla više od 10m krugova zadržavati kolonu iza sebe. Brži su otišli, a mi ostali smo se između sebe razračunali za ostale pozicije.Ivan Kodrić
Ovo je bila jedna od zanimljivijih utrka ove sezone. Bilo je veselo već u prvom zavoju, Saša je malo okrenuo Perušića, a ja sam uspio proći Vanju Vešligaja. Vozio sam se za Čolakom ali ga nisam uspio stići, a i u "zagrebačkom" zavoju mi je Vanja vratio. S njim sam se borio do kraja, zeznuo sam sebe i završio peti, ali nema veze jer sutra okrećemo pozicije.

You have no rights to post comments

Autosport.hr