Novi ciklus Fabia Kupa - 2008.-2010.!


Auto klub Delta iz Zagreba i Škoda Auto iz Mlade Boleslav najavili su projekt novog trogodišnjeg ciklusa Croatia Škoda Fabia kupa s vrlo zanimljivim novitetima. U kratkom priopćenju AK Delta je najavila "Održavanje novog ciklusa 'Croatia Škoda Fabia kupa 2008.-2010.' u koji će biti uključena sva dosadašnja raspoloživa vozila iz sustava CŠFK i nova vozila Škoda Fabia 1.6/16 V, športsko-tehnički uređena u Češkoj, u količinama prema broju
zainteresiranih vozača."U nastavku priopćenja koje je sasvim sigurno razveselilo vlasnike natjecateljskih Fabija i sve koji su podržavali jedno od najuspješnijih hrvatskih kup natjecanja, stoji: "Detaljnije informacije, športska i tehnička pravila, nagrade, uvjeti kupnje novih vozila, način anketiranja te predbilježbe i slično, biti će poznati u siječnju 2008.g."

Priopćenje završava informacijom o proglašenju rezultata i podjeli nagrada za sezonu 2007. i cjelokupni ciklus CŠFK-a, a koje će se održati u Zagrebu 26. siječnja 2008. Mjesto, vrijeme i ostali detalji bit će objavljeni do 8. siječnja 2008.
Autosport.hr