Baran: "Lipošćak mi je olakšao pobjedu"


Ivan Baran
Da budem iskren nije mi bila preteška utrka s obzirom da je Dan Lipošćak koji mi je najveći konkurent, već u trećem, četvrtom krugu otišao u boks, a ja sam s lakoćom došao do pobjede.Filip Valjan
Sve u svemu, za mene je cijeli vikend prošao više nego odlično. Postojale su neke nade da mogu pobijediti na domaćoj stazi, ali i ovo je za mene odličan rezultat.

Robin Malinarić
Bila je dobra utrka i jako sam zadovoljan svojom vožnjom. Prvi put treći i to je to.

Dan Lipošćak
U prvom zavoju sam udario timskog kolegu i odmah u drugom krugu su izvjesili tablu stop&go 224. Nisam bio siguran da li je kazna za mene, jer sam je možda i zaslužio. Vođa mog tima Katunarić, na zidu mi je mahnuo da vozim dalje, no sljedeći put mi se činilo kao da pokazuje prema boksu i ušao sam nepotrebno u boks. Krivo mi je, no to su utrke i na to treba biti spreman.

Dijana Markt
Napeta borba, Alenka je zadnja startala, Dina nije puštala i bilo je papreno. Super, sve je odlično završilo za mene i na kraju pobjeda.

Dina Marenić
Izuzetno zanimljiva utrka s fer vožnjama. Po mom mišljenju Dijana Markt i Saša Parać su pokazali odlične i fer vožnje. Ja sam jako zadovoljna grobničkim nastupom i nadam se da će još biti takvih vožnji.

Alenka Jurašić
Prije starta pokušala sam upaliti auto, ali zbog kvara nisam uspjela. Zakasnila sam na start i zbog toga sam morala startati zadnja. Ipak uspjela sam već na početku proći par vozača, a nakon toga jednostavno je bilo premalo vremena i auto mi je slabo vukao, tako da nisam zadovoljna, no pehovi se u utrkama dešavaju.

Autosport.hr