Ispiši ovu stranicu

Pravilnik i prijavni list za Autosport Snow Show

U nastavku priprema za utrku Autosport snow show 2006 donosimo posebni pravilnik natjecanja kao i prijavnicu za isto. Pravilnik je u PDF formatu (download), dok prijavnicu možete popuniti online na ovom linku ili također u PDF formatu, a koju nakon što ju popunite valja poslati na broj faksa koji je na prijavnici naveden. Sve navedeno nalazi se i u izborniku s desne strane.

Vremenske prilike za sada ne idu organizatoru na ruku, no prema prognozi novi snijeg se očekuje krajem ovog tjedna, a zatim i zahlađenje, stoga sve i dalje ide prema zamišljenom planu.

Snijeg još uvijek prekriva stazu, evo kako je ona izgledala jučer...Za sve dodatne informacije možete se obratiti organizatoru na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Napominjemo kako je u prijavi OBAVEZNO navesti podatke o polici osiguranja, koja mora biti napravljena za dan nastupa (tj. jednokratna za samo jedan dan), na iznose 50.000,00 kuna za slučaj smrti, 100.000,00 kuna za slucaj trajnog invaliditeta.
Autosport.hr