Fotke s marofskog slaloma

Nakon dviju uzastopnih brdskih utrka prošla dva vikenda ovaj je bio rezerviran za sudionike domaćeg prvenstva u autoslalomu. Na poznatoj stazi u Novom Marofu održane su dvije odvojene utrke, a mi smo fotografijama "pokrili" subotnje natjecanje.

Dvostruki program za slalomaše

Predstojećeg vikenda na kartodrom stazi u Novom Marofu održat će se čak dvije utrke Prvenstva Hrvatske u autoslalomu.

6. pelješki autoslalom Kuna 2009.

U nedjelju 6. rujna u organizaciji AK Pelješac održat će se natjecanje Regionalnog prvenstva Hrvatske - Regija Jug i Prvenstva Dalmacije u autoslalomu.

Cetinski autoslalomi Trilj - Liska

Vrijedni članovi Ak Gornja Poljica uz punu suradnju ostalih klubova Dalmacije organiziraju natjecanje za Regionalno prvenstvo Hrvatske - regija Jug u autoslalomu pod nazivom Cetinski autoslalomi Trilj - Liska 2009 na dvije različite staze.

Sanjin Prodan najbolji u Dubravi

U zagrebačkoj Dubravi po treći put održana je utrka za Prvenstvo Hrvatske u autoslalomu s podjednako dobrim odazivom vozača i gledatelja, a u izvrsnoj atmosferi do pobjede je stigao Sanjin Prodan.

3. nagrada Dana Dubrave 2009., najava

Predstojećeg vikenda održat će se sada već tradicionalna autoslalomska utrka u zagrebačkoj Dubravi i to u organzaciji Auto kluba Dubrava te uz potporu tehničkih izvođača, Auto kluba Zanatlija i Auto kluba Ina.

Slalomaši nastavljaju u Delnicama

Prvenstvo Hrvatske u autoslalomu bit će nastavljeno ovog vikenda u Delnicama, a utrka će se osim za Prvenstvo Hrvatske bodovati i za Prvenstvo regije zapad.