3. memorijal Vladimira Samse, najava


U Jastrebarskom se vozi Međunarodno Prvenstvo RH u autocrossu - Nagrada INA-e, "3. memorial Vladimira Samse", i to na motocross stazi Mladina koja je preuređena za autocross.

Prijam, verifikacija dokumenata i tehnički prijam posade su dužne obaviti u subotu 09.09.2006. godine, a u nedjelju 10.09. na rasporedu je službeno otvaranje u 13:15 sati, nakon čega slijedi finale u 16:00 sati.Klasična podjela u autocrossu znači da ima dovoljno vozila da se vozi u 4 klase i to:
klasa I (do 1400 ccm)
klasa II (do 2000 ccm)
divizija III te Open klasa.

Pehare za prva tri mjesta dodijeliti će se pojedincima klase I, klase II, divizije III, open klase, klubovima te timovima.

Natjecanje se boduje u skladu s Međunarodnim športskim pravilnikom FIA, Pravilnikom o auto športovima Hrvatskog auto i karting saveza i Dodatka A04 Pravilnika o auto športovima za autocross natjecanja za 2006. godinu.

I još malo o stazi. Staza je duga 700m, zavojita i pregledna, te se nadamo povećem broju gledatelja. Do poligona Mladina možete stići Autoputom - odvajanje Jastrebarsko, i nakon cca 7 km vožnje po Staroj Karlovačkoj cesti skrećete lijevo za Mladinu.
Ako dolazite Starom Karlovačkom iz pravca Zagreba (skretanje Lučko), nekoliko kilometara prije ulaska u Jasku odvajate se desno - pratite oznake "Motocross/Autocross".
 
 

Autosport.hr