Peugeot „308 protiv mina“ doniran udruzi M.A.R.E.

Peugeot „308 protiv mina“ doniran udruzi M.A.R.E.

Peugeot „308 protiv mina“, koji je oslikao slikar Lovro Artuković, doniran je rehabilitacijskom Centru M.A.R.E. (Model Aktivne Rehabilitacije i Edukacije) u Rovinju.

Peugeot Hrvatska donirala je vozilo „308 protiv mina“ udruzi M.A.R.E. u srijedu, 24. prosinca 2014. Ispred Udruge M.A.R.E. gđa Marija Plesec Pongrac, je primila automobil koji će se koristiti u svrhu pomoći pri oporavku i rehabilitaciji djece žrtava mina u cijeloj regiji.
Svrha ove donacije je pružanje pomoći u oporavku i rehabilitaciji društveno osjetljivih i/ili isključenih skupina i pojedinaca, posebno osoba sa invaliditetom, djece i mladih – jačati sustav potpore djeci i mladima žrtvama psiholoških trauma, kao i njihovim obiteljima, u borbi s posljedicama trauma.

Centar M.A.R.E. je aktivan od ljeta 2012. godine, a nalazi se u zgradi nekadašnjeg dječjeg vrtića u krugu rovinjske Bolnice za ortopediju i rehabilitaciju, koja je tijekom sedam godina u potpunosti rekonstruirana i potpuno prilagođena za rad sa žrtvama minsko-eksplozivnih sredstava i drugim osjetljivim i marginaliziranim skupinama.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Autosport.hr