Zimski dvobroj Auto Moto Magazina

Zimski dvobroj Auto Moto Magazina

U zimskom dvobroju Auto Moto Magazina možete saznati sve o novoj generaciji Škode Fabije, ali i o novom Jeep Renegadeu s kojima je novinarska ekipa napravila prve kilometre.

AMM donosi i zanimljivu temu o hrvatskim iskustvima kod opoziva vozila, ali i istraživanje o stvarnoj potrošnji goriva. Jeste li znali da produkcijska vozila testirana u jednakim uvjetima daju rezultate potrošnje i emisija od 19 do 28% više od onih što ih je upotrebom jednakih testnih metoda te vlastitom interpretacijom rezultata ponudio proizvođač? Uz to, možete pročitati i vodič za kupnju u, sve popularnijoj i tzv. SUV klasi.

Na velikom testu našao se Renault Twingo, a i nova Opel Corsa je prije službenog početka prodaje došla pod ruku novinara koji su napravili i prvi test na hrvatskim prometnicama.

Tu su i dojmovi o štedljivom sportašu, Škodi Octaviji RS 2.0 TDI, novom Renault Espaceu dok su se u prošlost vratili s legendarnim Minijem. Posjetili su i Mercedes-Benzov muzej u Stuttgartu, a tu su i tradicionalne rubrike, Auto snova, Destinacije, AMM+ te izvještaji iz Formule 1 i WRC-a.

Uživajte u čitanju!
Autosport.hr