Novi, 150. broj Auto Moto Magazina
  • Napisao/la  PR
  • Objavljeno u Novosti

Novi, 150. broj Auto Moto Magazina

U novom broju Auto Moto Magazina, jubilarnom 150. po redu, možete saznati o novitetima s Pariškog auto salona koji se još jednom pokazao kao savršena pozornica za prikazivanje sjaja i blještavila najnovijih dostignuća u automobilskoj industriji.

Možete pročitati i sve što ste željeli znati o novoj generaciji Citroënovog predstavnika u poznatom "trolistu" japansko-francuskih gradskih modela, Citroënu C1, a prvi kilometri su napravljeni s jednim od iščekivanijih modela godine, Renault Twingom te najluksuznijem Hyundaiju, modelu Genesis. Velikom testu podvrgnut je najsnažniji serijski Peugeot svih vremena, model RCZ R, a testiran je i Volkswagen Golf R koji je tek nedavno, titulu najsnažnijeg i najbržeg Golfa svih vremena prepustio modelu R 400. Zanimljivo je i mišljenje AMM-a o novom Mercedes-Benz GLA, tehnički iznimno naprednom mališanu iz ergele ovog proizvođača te Mazdi CX-5.

Možete pročitati i istraživanje o dodatnoj opremi te vodič za kupnju u klasi gradskih monovolumena. U prošlost se ekipa AMM vratila sa Citroënom CX, a tu su i tradicionalne rubrike, Auto snova, Destinacije, AMM+ te izvještaji iz Formule 1 i WRC-a. Uživajte u čitanju!
Autosport.hr