Ljetni (148./149.) dvobroj Auto Moto Magazina

Ljetni (148./149.) dvobroj Auto Moto Magazina

U ljetnom dvobroju Auto Moto Magazina možete saznati sve o novoj, osmoj po redu generaciji Volkswagen Passata čiji dolazak u Hrvatsku očekujemo početkom iduće godine, kao i o Jeepu Cherokeeju koji je nedavno predstavljen u Hrvatskoj.

AMM donosi i zanimljivu temu o financiranju vozila, odnosno, koji si automobil možemo priuštiti te istraživanje o pokazivačima smjera koje je pokazalo da Hrvati koriste žmigavce puno manje nego susjedi u Sloveniji i Austriji.

Možete pročitati i savjete kako što sigurnije stići do ljetnog odredišta, točnije, na što sve treba voditi računa prilikom putovanja. A kad smo već kod putovanja, pripremili su vam i deset najboljih pjesama o automobilu da vam putovanje prođe što zabavnije. U vodiču za kupnju, obrađena je srednja klasa, koju Hrvati najviše vole, ali se i rijetko odlučuju za nju, prvenstveno zbog visokih cijena.

Na velikom testu našao se Volkswagen Polo, a testirani su i Seat Leon ST, Renault Megane Grandtour i Nissan Micra. Nešto više pažnje posvećeno je Opel Astri GTC sa 200 KS te Volvu S60 pokretanom novim četverocilindričnim D4 motorom sa 181 KS.

U prošlost su se vratili sa Škodinim RS odjelom i zanimljivom pričom o 25 godina TDI motora, a tu su i tradicionalne rubrike, Auto snova, Destinacije, AMM+ te izvještaji iz Formule 1 i WRC-a.

Uživajte u čitanju!
Autosport.hr