Novi 147. broj Auto Moto Magazina

Novi 147. broj Auto Moto Magazina

U novom broju Auto Moto Magazina možete saznati sve o novoj, petoj po redu generaciji Opel Corse koja će svjetsku premijeru imati na jesenskom auto salonu u Frankfurtu i čiji dolazak u Hrvatsku očekujemo nedugo nakon toga.

Predstavljamo i obnovljeni Peugeot 508 o kojem smo u Londonu porazgovarali i sa Novakom Đokovićem, novim ambasadorom marke ove francuske marke. Uz to, možete pročitati i veliki test dječjih auto sjedalica, savjete o štedljivoj vožnji, ali i o "Google Driverless Car". Naime, američki tehnološki gigant radi na razvoju tehnologija koje će iz automobila izbaciti volan i sve ostale upravljačke sustave, a sad, kako će to izgledati u budućnosti ostaje nam da vidimo.

Od automobila u ovom broju izdvajamo reportažu s prvih vožnji druge generacije Toyote Aygo, koja ja napravila zaista radikalan pomak u odnosu na prethodnika te Golfa Sportsvan, nasljednika Golfa Plus koji je nedavno stigao u Hrvatsku.

Na velikom testu našao se Nissan Qashqai, a testirani su i Opel Corsa LPG, Honda Civic Tourer i Opel Meriva. U vodiču za kupnju možete pročitati o kabrioletima, a u prošlost su se vratili s Volvom Sport, posebnim roadsterom te ujedno prvim sportskim automobilom poznate švedske kompanije. Tu su i tradicionalne rubrike, Auto snova, Destinacije, AMM+ te izvještaji iz Formule 1 i WRC-a, ali i reportaža o 24 sata Le Mansa.

Uživajte u čitanju!
Autosport.hr