Citroen Winter Classic 2014. na zagrebačkoj Šalati
  • Napisao/la 
  • Objavljeno u Novosti

Citroen Winter Classic 2014. na zagrebačkoj Šalati

Iako ove sezone Medveščak ne igra utakmice KHL prvenstva na zagrebačkom klizalištu Šalata, navijači Medvjeda ipak će imati priliku osjetiti nezaboravnu atmosferu i poseban zimski ugođaj na ovom magičnom zagrebačkom klizalištu pod zvijezdama.

Naime, Medvjedi će na Šalati ove sezone odigrati jednu utakmicu Citroen Winter Classica i to 8. veljače protiv Vienna Capitalsa. Ovaj magični hokejski spektakl na otvorenom odigrat će se u pauzi KHL prvenstva tijekom trajanja zimske Olimpijade u Sočiju. Naime, olimpijska pauza traje do 26. veljače nakon čega Medveščak igra posljednje četiri utakmice regularnog dijela sezone u Moskvi, Rigi, Pragu i Bratislavi.

Ulaznice za ovosezonski Citroen Winter Classic u slobodnoj su prodaji od subote 1. veljače u Tele2 centrima na Cvjetnom trgu, Iblerovom trgu i u Arena centru. Redovna cijena ulaznice je 40 kuna, a uz svaku ulaznicu moguće je ostvariti i poseban popust na cijene Tele2 mobitela.

Postojeći sezonski pretplatnici kluba svoje ulaznice mogu nabaviti po 20 kuna u prostorima tvrtke Citroen Savska, Savska 41 u Zagrebu. Povoljnije ulaznice kupuju uz predočenje svoje sezonske iskaznice (1 pretplata = 1 ulaznica) u sljedećim terminima: četvrtak 30.1. i petak 31.1. od 12.00 do 18.00 sati, subotu 1.2. od 10.00 do 13.00 sati.
Autosport.hr