Citroen Winter Classic 2014. na zagrebačkoj Šalati

Citroen Winter Classic 2014. na zagrebačkoj Šalati

Iako ove sezone Medveščak ne igra utakmice KHL prvenstva na zagrebačkom klizalištu Šalata, navijači Medvjeda ipak će imati priliku osjetiti nezaboravnu atmosferu i poseban zimski ugođaj na ovom magičnom zagrebačkom klizalištu pod zvijezdama.

Naime, Medvjedi će na Šalati ove sezone odigrati jednu utakmicu Citroen Winter Classica i to 8. veljače protiv Vienna Capitalsa. Ovaj magični hokejski spektakl na otvorenom odigrat će se u pauzi KHL prvenstva tijekom trajanja zimske Olimpijade u Sočiju. Naime, olimpijska pauza traje do 26. veljače nakon čega Medveščak igra posljednje četiri utakmice regularnog dijela sezone u Moskvi, Rigi, Pragu i Bratislavi.

Ulaznice za ovosezonski Citroen Winter Classic u slobodnoj su prodaji od subote 1. veljače u Tele2 centrima na Cvjetnom trgu, Iblerovom trgu i u Arena centru. Redovna cijena ulaznice je 40 kuna, a uz svaku ulaznicu moguće je ostvariti i poseban popust na cijene Tele2 mobitela.

Postojeći sezonski pretplatnici kluba svoje ulaznice mogu nabaviti po 20 kuna u prostorima tvrtke Citroen Savska, Savska 41 u Zagrebu. Povoljnije ulaznice kupuju uz predočenje svoje sezonske iskaznice (1 pretplata = 1 ulaznica) u sljedećim terminima: četvrtak 30.1. i petak 31.1. od 12.00 do 18.00 sati, subotu 1.2. od 10.00 do 13.00 sati.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Autosport.hr