Eko Taxi uveo Loyalty program
  • Napisao/la 
  • Objavljeno u Novosti

Eko Taxi uveo Loyalty program

Eko Taxi je krajem studenog uveo Loyalty program kako bi se zahvalio svojim vjernim klijentima na korištenju njihovih usluga. Putem Loyalty programa Eko Taxi će početkom svakog mjeseca nagraditi vlasnike pet brojeva koji su najviše puta u prethodnom mjesecu nazvali dispečerski centar. Korisnici će biti nagrađeni gratis vožnjom ili s 20% popusta na jednu vožnju po izboru unutar grada Zagreba i Zaprešića.

Eko Taxi ove je godine proslavio drugu godinu postojanja, a uspješno poslovanje može zahvaliti upravo svojim vjernim klijentima. „Zahvaljujući sigurnosti, profesionalnosti i kvaliteti usluge, ali i ljubavi prema kućnim ljubimcima te konkurentnim cijenama, Eko Taxi je brzo privukao putnike koji su mu svoju vjernost pokazali na način da su se u protekloj godini prevezli više od 1 500 000 puta. U godini koja je pred nama nastojat ćemo opravdati dano nam povjerenje te uspješno ispuniti želje i očekivanja naših klijenata.“, rekao je Mislav Munivrana, direktor Eko Taxija.

Od male, ali ekološki osviještene autotaksi kompanije Eko Taxi je tijekom dvije godine poslovanja u Zagrebu, narastao u kompaniju s 80 vozila koja su prešla milijune kilometara kako po gradu Zagrebu, tako i po gradu Zaprešiću, u kojem pruža svoje usluge od početka 2012. godine. Konstantnim ulaganjem u unapređenje poslovanja i pružanje još kvalitetnije usluge, Eko Taxi je prepoznat kao kompanija koja iskazuje visoku ekološku svijest te je kao takva nagrađena brojnim nagradama i priznanjima koja uključuju i Green Superbrands, Greenovation te nagradu za doprinos u očuvanju okoliša grada Zagreba.

Autosport.hr