• Objavljeno u Akcije

Honda Civic Black Edition, nadogradnja Civica bez nadoplate

Tvrtka Ruting d.o.o., ovlašteni uvoznik automobila marke Honda za Republiku Hrvatsku u suradnji sa svojom ovlaštenom prodajno servisnom mrežom, odlučila je svim kupcima koji se do 20. srpnja 2014. godine ili do isteka zaliha odluče za kupnju nove Honde Civic 5 vrata s 1,6 i-DTEC dizelskim agregatom ili 1,8 i-VTEC benzinskim pogonskim agregatom pokloniti paket dodatne opreme Black Edition.
Više...
  • Objavljeno u Akcije

Peugeot godišnji pregled Ljeto 2014.

Peugeot je započeo akciju ljetnog pregleda vozila, kojom se vlasnicima vozila marke Peugeot nudi priprema automobila za ljeto uz atraktivne pakete i popuste na rad i određene dijelove.
Više...
  • Objavljeno u Akcije

Fiat 500 CABRIO od 99.999 kuna

U novoj i atraktivnoj akciji, Autocommerce Hrvatska, putem ovlaštene mreže trgovaca, nudi jedinstvenu mogućnost kupnje modela Fiat 500 1.2 Lounge, CABRIO i to po jedinstvenoj cijeni od 99.999 kuna (do reg).
Više...
  • Objavljeno u Akcije

Povoljnije do Citroëna C3 i C4

Citroën u svibnju nudi rješenje kako trošiti manje i uštediti kupnjom bogato opremljenih modela Citroën C3 i C4 s ekološki učinkovitim motorima. Citroën C4 HDi 90 u ponudi je već od 110.900 kn, te od svibnja s 4 godine jamstva. Citroën C3 VTi 68 s klimom i radiom u ponudi je s cijenom od 81.900 kn.
Više...